Φωτογραφίες Φωτογραφίες από αξιοθέατα της Σίφνου ,πανέμορφες παραλίες και χωριά από το πανέμορφο νησί Σίφνος

Στην ιστοσελίδα μας www.sifnosisland.gr θα βρείτε πληροφορίες για την Σίφνο, αξιοθέατα, ιστορία και τον πολιτισμό της Σίφνου, πανέμορφες παραλίες, μπορείτε να βρείτε ακτοπλοϊκά εισιτήρια , δρομολόγια πλοίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σίφνο, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, δωμάτια, σουπερ μάρκετ. Είναι το ιδανικό νησί για της διακοπές σας και για τον γάμο σας στη Σίφνο. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία για τις περισσότερες περιοχές και παραλίες του νησιού με τοπικά λεωφορεία κοντά στο λιμάνι .Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί από το λιμάνι ή να καλέσετε ραδιοταξί. Ακόμη, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να το παραλάβετε από το λιμάνι. Πραγματοποιούνται επίσης αρκετές ημερήσιες εκδρομές για τις παραλίες της Σίφνου και γειτονικά νησιά με καϊκάκια που ξεκινούν από το λιμάνι. Για όσους διαθέτουν ιδιωτικό σκάφος, ο ανεφοδιασμός γίνεται στα λιμάνια των Καμαρών και του Φάρου. Το νησί δεν έχει αεροδρόμιο, ενώ το πιο κοντινό είναι στη Μήλο και την Πάρο, Η Σίφνος ωστόσο διαθέτει ελικοδρόμιο στην περιοχή Εξάμπελα

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια πλοίων προς Σίφνο

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΣ
Η Σίφνος συνδέεται καθημερινά με το λιμάνι του Πειραιά μέσο της γραμμής της Κύθνος – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος.
Η διάρκεια του ταξιδιού με τα πλοίο της γραμμής είναι πέντε ώρες και με τα ταχύπλοα τρεις περίπου ώρες.
Από τη Σίφνο μπορείτε να μεταβείτε και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων. Τα νησιά: Κύθνος, Σέριφος, Μήλος, Κίμωλος, Πάρος, Νάξος, Μύκονος, Τήνος, Σύρος, Φολέγανδρος ,Ίος, Σαντορίνη συνδέονται απευθείας ή μέσο Μήλου με τη Σίφνο.
Επίσης, μέσο Μήλου, μπορείτε να επισκεφθείτε την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με τη γραμμή: Μήλος – Θήρα – Άγιος Νικόλαος – Σητεία – Κάσος – Κάρπαθος – Διαφάνι – Χάλκη – Ρόδος. Το νησί δεν έχει αεροδρόμιο, ενώ το πιο κοντινό είναι στη Μήλο και την Πάρο. Η Σίφνος ωστόσο διαθέτει ελικοδρόμιο στην περιοχή Εξάμπελα.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Λιμεναρχείο Πειραιά 210 4226000
Λιμεναρχείο Σίφνου 22840 33617
Δήμος Σίφνου 2284031345 - 2284033880
Αστυνομικός σταθμός στη Σίφνο 2284031210
Λιμεναρχείο Πειραιά στη Σίφνο 210 4126000
Περιφερειακό ιατρείο στη Σίφνο 2284031315
Αρχαιολογικό μουσείο στη Σίφνο 2284031022
Χιλιομετρικές Αποστάσεις από Απολλώνια
Χερσόνησος 15 χλ.
Πλατύς γιαλός 10 χλ.
Βαθύ 10 χλ.
Χρυσοπηγή 9 χλ.
Φάρος 7 χλ.
Καμάρες 5 χλ.
Κάστρο 3 χλ.
Εξάμπελα 2 χλ.
Καταβατή 2 χλ.
Αρτεμώνας 1,5 χλ.
Κάτω Πετάλι 1 χλ.


© Sifnos island 2015. All right reserved.